Personal trainer Katja Raunio

Olen Personal Trainer ja urheiluhieroja. Olen erikoistunut syviin lihaksiin, ryhdin korjaamiseen, liikkuvuuteen, tasapainoon ja tuki ja liikuntaelinten ongelmiin. Minulta saat myös apua erityisruokavaliossa, painonhallinnassa ja terveyteen- kuten suolisto vaivoihin liittyvissä asioissa. Syvempi lajitietämys löytyy tanssin, ratsastuksen, joogan ja pilateksen parista. Olen nuorena kilpaillut disco- ja showtanssissa SM tasolla. Ohjaan työkseni ryhmäliikuntaa kaikille ikäryhmille.

Valmistuin Personal Traineriksi  ja kuntosali ohjaajaksi vuonna 2004 Australian Institute of Fitnessissä. Pidän yllä ammattitaitoani ja käyn joka vuosi liikunta-alan koulutuksissa. Parhaillaan opiskelen Funktionaalisen lääketieteen ravintovalmentajaksi. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys on suuri mielenkiinnon kohteeni.

Huomion tarkasti asiakkaiden toiveet ja pyrin auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kouluttajan kokemuksella osaan ohjata ja opettaa asiat ymmärrettävästi ja motivoivasti. Treenaaminen kanssani on hauskaa ja tarjoan asiakkaalleni aina uutta jokaisella treeni kerralla. Minulta löytyy myös päivä aikoja.

Katja Raunio
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh 050 5114621