Personal trainer Ville Suhonen

Omaan monipuolisen kokemuksen eri liikuntalajeista. Minulla on vahva kokemus erilaisten tavoitteiden sekä eri ikäisten ihmisten kanssa työskentelystä lapsista senioreihin. Valmennuksissani pyrin tuottamaan iloa ja elämyksiä liikunnan parissa sekä saamaan valmennettavani voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.
Vahvuuksiani ovat kuntosali -ja voimaharjoittelu, kestävyysliikunta sekä ravitsemus.
Oletko valmis? Tehdään se yhdessä!

Ville Suhonen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
gsm 045 8924643

 

Personal trainer Maiju Sulin

Olen Trainer4You:n personal trainer, kuntosalivalmentaja ja ryhmäliikuntaohjaaja (Svol). LT Sport Centerillä ohjaan ryhmäliikunta- sekä Beast Strong WOD-tunteja. Vedän myös erilaisia ryhmiä kuten painonpudotusryhmiä sekä teen pienryhmävalmennusta. Tämän lisäksi valmennan asiakkaita kuntosalilla ja toiminnallisen harjoittelun alueella.

Itse treenatessani pidän tärkeimpänä liikunnan tuomaa hyvänolon tunnetta ja tätä haluan tarjota asiakkaillenikin. Tule rohkeasti kysymään treenauksesta, autan mielelläni!

Maiju Sulin
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh 0451358491

Personal trainer Antti Pollari

Etelä-Pohjanmaalta Kirkkonummelle matkanneen Antin harrastuksiin on kuulunut aikaisemmin pesäpallo, yleisurheilu ja kamppailulajit kuntosalin lisäksi. Tällä hetkellä Antin aika kuluu Beast Strong –alueella ohjaten sekä harrastaen toiminnallista harjoittelua ja painonnostoa.

Antti on koulutukseltaan toimintaterapeutti sekä kuntosaliohjaaja/ personal trainer. Antti on kiinnostunut liikkuvuuden kehittämisestä, halliten Foam rullaukseen ja faskia käsittelyyn perustuvat harjoitteet, ollen myös Foam roller ohjaaja. Antilla on lisäksi osaamista painonnostotekniikan opettamiseen Painonnostoliiton PNOK 2 –ohjaajakoulutuksen kautta.

Olkapäiden ongelmat ovat Antille myös tuttuja, joiden huollosta ja vahvistamisesta on hänelle erityistä osaamista. Tällä hetkellä Antti kouluttautuu voimavalmentajaksi Rebel Lifters, Heikki Marinin opissa. Antin mottona on: Basic of perfection is the perfection of the basic.

Antti Pollari
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh 040 4139970

Personal trainer Katja Raunio

Olen Personal Trainer ja urheiluhieroja. Olen erikoistunut syviin lihaksiin, ryhdin korjaamiseen, liikkuvuuteen, tasapainoon ja tuki ja liikuntaelinten ongelmiin. Minulta saat myös apua erityisruokavaliossa, painonhallinnassa ja terveyteen- kuten suolisto vaivoihin liittyvissä asioissa. Syvempi lajitietämys löytyy tanssin, ratsastuksen, joogan ja pilateksen parista. Olen nuorena kilpaillut disco- ja showtanssissa SM tasolla. Ohjaan työkseni ryhmäliikuntaa kaikille ikäryhmille.

Valmistuin Personal Traineriksi  ja kuntosali ohjaajaksi vuonna 2004 Australian Institute of Fitnessissä. Pidän yllä ammattitaitoani ja käyn joka vuosi liikunta-alan koulutuksissa. Parhaillaan opiskelen Funktionaalisen lääketieteen ravintovalmentajaksi. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys on suuri mielenkiinnon kohteeni.

Huomion tarkasti asiakkaiden toiveet ja pyrin auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kouluttajan kokemuksella osaan ohjata ja opettaa asiat ymmärrettävästi ja motivoivasti. Treenaaminen kanssani on hauskaa ja tarjoan asiakkaalleni aina uutta jokaisella treeni kerralla. Minulta löytyy myös päivä aikoja.

Katja Raunio
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh 050 5114621

Personal trainer Veera Setälä

Olen Fisaf-liiton koulutettu Personal Trainer ja teen työtäni intohimosta liikkumiseen ja muiden ihmisten - kehon ja mielen - liikuttamiseen. Haluan saada asiakkaissani aikaan onnistumisia ja mahdottomien rajojen ylityksiä. Vaadin asiakkailtani sitoutumista ja motivaatiota, mutta elän muutoksessa aidosti mukana ja kannustan eteenpäin.

Olen ohjannut yksilöitä ja ryhmiä vuodesta 2005, käynyt lukuisia kursseja (toiminnallinen harjoittelu, kahvakuula, savate, painonnosto jne.), harrastanut/kisannut itse (thainyrkkeily, crossfit, maratonit yms), kouluttautunut (KTM, liikuntalääketieteen perusopinnot) ja työskennellyt monipuolisesti mm. hyvinvointi- ja softa-alalla, startup-yrittäjänä sekä markkinoinnin ja mainonnan parissa.

Painopisteeni on viime vuosina ollut ruokavalio- ja painonpudotusasiakkaissa, mutta autan Sinua mielelläni, olit sitten aloittelija tai kokeneempi harjoittelija!

Veera Setälä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh 044 0414881