Päivitys koronavirustilanteeseen

Olemme tänään 22.3 tehneet tilannepäivityksen koronavirustilanteen vaikutuksista toimintaamme:

  1. Pandemia näyttää laajenevan ja Uusimaa on erityisen haasteellinen alue Suomessa. Tämän johdosta olemme päätyneet siihen, että hallimme pidetään suljettuna toistaiseksi siihen asti, kun hallitukselta tulee lievennyksiä rajoituksiin.
  2. Tulemme ottamaan asiakkaisiimme yhteyttä ensi viikon aikana.
  3. Tulemme testaamaan virtuaalituntien pitämistä joissain ryhmäliikuntamuodoissa. Tästä ja siihen liittyvistä toimintatavoista informoimme erikseen heti kun mahdollista. Seuraa ilmoitteluamme http://ltsport.fi/ajankohtaista
  4. Päätös on tehty huolellisesti harkiten erityisesti terveydellisiä seikkoja painottaen. Taloudelliselta kannalta katsoen se on hyvin raskas. Teemme kaikkemme, että selviäisimme tilanteen yli siten, että pystyisimme jatkamaan toimintaamme pandemiatilanteen lauettua. Myös kiinteistön vuokraaja ymmärtää tilanteen vakavuuden ja pyrkii omalta osaltaan mahdollistamaan toiminnan jatkumisen. Toivomme jäseniltämme ymmärtämystä ja mahdollisuuksien mukaan myös taloudellista tukea. Jos haluatte olla tukemassa toimintaamme, voitte ilmoittaa Martinille (sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., teksti- tai WhatsApp-viestillä numeroon 044-2547288) halukkuutenne maksaa jäsenyytenne tauotuksesta huolimatta. Voitte tukea toimintaamme myös ostamalla nettikaupastamme (https://avoinna24.fi/lahitapiolasportcenter/webstore) lahjakortteja, joiden voimassaoloaikaa olemme tilanteen johdosta pidentäneet yhteen vuoteen.

Toivotaan, että tilanne normalisoituisi mahdollisimman pian. Siihen asti pidetään huolta hygieniasta, erityisesti muistetaan pestä kädet saippualla ja aivastaa oikeinei liikuta muiden joukossa, jos on pieniäkään sairausoireita (nuha, kurkkukipu, lihassärky…)