Koronatiedote asiakkaillemme

Koronavirustilanteen ja hallituksen eilen antaman toimenpidelistan vuoksi joudumme valitettavasti keskeyttämään toiminnan hallillamme, tässä vaiheessa 13.4 asti, mutta todennäköisesti tulevien päätösten mukaisesti pidempäänkin.  

Hallituksen perjantain tiedotustilaisuuden jälkeen olemme menettäneet käytännössä kaikki julkiset tapahtumat (turnaukset, koulujen varaukset ym.) ja eilisessä tiedotustilaisuudessahan kiellettiin kaikki yli 10 henkilön ryhmät ja toiminta yli 70-vuotiaille. Vahvana suosituksena annettiin myös urheilu- ja liikuntatilojen sulkeminen, joskaan hallituksella ennen valmiuslakien voimaantuloa ei ole oikeutta tehdä asiasta päätöstä. Jo nyt olemme todenneet koronavirustilanteen vuoksi merkittävän asiakaskadon urheiluhallissamme.

Tasavallan presidentti totesi eilen haastattelussaan, että koronavirustilanteen vaatimat toimenpiteet on nyt otettava tosissaan. Kaikki edellä mainittu huomioon ottaen olemme tänään tehneet asiakkaidemme terveyttä turvaavan päätöksen, minkä mukaisesti toiminta urheilukeskuksessamme lopetetaan tästä päivästä (17.3.2020) nyt 13.4.2020 asti, mutta hallituksen päätösten mukaisesti tarvittaessa pidempäänkin.

Päätös tulee merkitsemään Kirkkonummen sisäurheiluhalli Oy:lle vaikeita taloudellisia haasteita. Pyrimme kaikin mahdollisin keinoin toimimaan siten, että näiden haasteiden jälkeen voisimme edelleenkin jatkaa toimintaamme. Jäsenillemme tämä merkitsee, että harjoittelumahdollisuutta tiloissamme ei ole. Jäsenet, jotka haluavat keskeyttää jäsenyyden, voivat ilmoitta siitä meille sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , jolloin jäsenyysehdoistamme poiketen emme laskuta enää ilmoitusta seuraavan kuun jäsenyyslaskua. Mahdolliset muut jäsenyyteen liittyvät kysymykset voi lähettää myös samaan sähköpostiin.

Pyrimme jatkamaan toimintaamme heti pandemian päättymisen jälkeen, mistä tiedotamme erikseen. 

Löydät aina viimeiset tiedot kotisivultamme

 ltsport.fi/ajankohtaista

Toivomme kaikilta jäseniltämme ymmärtämystä näiden vaikeiden päätösten suhteen!