Joulupuu-keräys 2019

Olemme mukana joulupuu-keräyksessä. Meille voi tuoda lahjoja ajalla 25.11-9.12.2019 aina asiakaspalvelun aukioloaikoina (aukioloaikoihin tästä). Lisätietoa keräyksestä alta ja www.joulupuu.org Tehdään hyvää yhdessä. Lasten lahjavinkit löytyy täältä

Joulupuu tuo lahjan lapselle

Joulupuu on Keskuspuiston Nuorkauppakamarin rekisteröimä tavaramerkki. Joulupuun järjestäjinä toimivat pääasiassa nuorkauppakamarit eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Keräys toteutetaan non profit -periaatteella eli kaikki osapuolet toimivat korvauksetta. Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja lastenkodeissa ja sijaisperheissä sekä lastensuojelun avohoidon piirissä oleville lapsille joilla on rajallinen mahdollisuus saada joululahja. Lahjat jaetaan sosiaalitoimen lastensuojelun kautta.

Lapsia on kuntien ja kaupunkien lastensuojelun asiakkaina kymmeniä tuhansia maanlaajuisesti. Esimerkiksi Turussa tällaisia lapsia on lähes 3 000 ja pääkaupunkiseudulla yli 10 000. Lastensuojelulapset elävät sijaisperheissä, lastenkodeissa tai perheissä, jotka tarvitsevat erityistä tukea sosiaalitoimelta. Lahjoja kerätään 0-18-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Ole joulun tähti ja osallistu keräykseen. Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut. Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin. Se voi olla saajalleen ainoa.

Keräys suoritetaan osallistuvien yritysten omissa keräyspisteissä. Annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Lahjoihin merkitään pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan sukupuolen ja iän.

Keräyspisteistä lahjat kuljetetaan sosiaalihuollon toimipisteisiin, joista sosiaalityöntekijät jakavat ne joulun alla lastenkodeissa ja sijaisperheissä sekä lastensuojelun avohoidon piirissä oleville lapsille. Lahjat menevät suoraan perheille ja lapsille sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja.

Jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!