Klikkaa kuvaa niin löydät eri tarjous vaihtoehdot!

Uusi kalenteri astuu voimaan tänään eli 1.9.2019. Kalenteri löytyy TÄÄLTÄ ,tuntikuvaukset TÄÄLTÄ ja tunneille ilmoittaudutaan www.avoinna24.fi tuolta löytää myös kaikki tunnit. Tervetuloa liikkumaan!

Kevään supersuosittu kuntosalikurssi saa jatkoa! Kursseilla tutustutaan perusliikkeisiin, käydään läpi laitteet ja tehdään kevyitä harjoitteita ohjaajan kanssa. Kertoja on 5 x 60min. Kurssin hintaan sisältyy kuntosalikortti ko. jaksolle! (eli voi omatoimisesti käydä harjoittelemassa myös muina aikoina) Kurssi on suunnattu aloittelijoille tai vain vähän salilla käynneille 15 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Tervetuloa liikkumaan kanssamme. Ohjaajana ainakin Tanja Näkki. Kun päivät ja ja ajat selviävät, niin päivitämme ne sivuillemme!

Ryhmiä tulee olemaan 3:
SENIORIT (ma-pe aamupäivisin)
AIKUISET (ma-pe illat tai viikonloppuisin)
NUORISO (ma-pe illat tai viikonloppuisin)

Paikan kurssille voitte lunastaa verkkokaupastamme (kun päivät & ajat vahvistetaan) TÄÄLTÄ tai asiakaspalvelusta MA-PE klo 16-20 ja hinta on 39eur, jos sinulla jo toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys, on kurssin hinta 19,50e, tässä tapauksessa laita postia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Syksyn ryhmäliikuntakalenteri on julkaistu. Mukaan saimme liki kaikki vanhat ohjaajat & tunnit sekä useamman uuden ohjaajan & tunnin. Toivotaan että kaikille löytyy jotakin sopivaa syysiltoihin.

Kalenteri löytyy täältä: http://ltsport.fi/index.php/palvelut/ryhmaliikunta/aikataulu
Tuntikuvaukset täältä: http://ltsport.fi/index.php/palvelut/ryhmaliikunta/tuntikuvaukset

Aurinkoista alkavaa syyskautta kaikille, nähdään tunneilla!

 

Iskemätön kesätarjous

Tähän laajuuteen eivät muut salit pysty!

Kesätarjouksella saat kaikki palvelumme käyttöösi 1.6-31.8.2019. Voit käyttää rajattomasti kuntosaliamme, Beast Strong-aluettamme, osallistua kaikkiin kesän ryhmäliikuntatunteihimme (ryhmäliikuntaa on n. 10 tuntia/vko) sekä pelata sulkapalloa aina, kun kenttämme ovat vapaina (tarvittaessa siirrä itse verkko kenttäalueen Beast Strong-päädystä).

Tästä ei treenaaminen edullisemmaksi tule, hinta vain 99€ koko kesän ajalta.

Mikäli olet vanha asiakas, riittää, että ostat verkkokaupasta tuotteen. Tili aktivoituu automaattisesti ja vanha laitetaan tauolle samalle ajanjaksolle.

UUDET asiakkaat, ostakaa tarjous joko verkkokaupasta tai asiakaspalvelustamme samalla kun noudatte kulunvalvontakortin!

Aukioloaikamme: http://ltsport.fi/index.php/yhteystiedot-ja-aukioloajat